Saturday 28 February 2015

Mitähän sitä tekisi riistasta ruuaksi...

Aina sama narina. Koska me syödään ja mitä me syödään ja milloinka se ruoka on valmis ja mulla on kauhea nälkä ja nyt ei kyllä mahdu enää yhtään enempää.

Loppuviikonlopun problemin ratkaisu on tässä:
 
Äijille suosittelen lauantaina iltapalaksi pyttipannua ihan omassa seurassa syötynä.

Sunnuntaina sopii muille talouden jäsenille vaikka lasagne hirvenlihasta.

Peräruuaksi lättyjä appelsiinikastikkeella ja jäätelöä

Eli kaikenlaisia erä- ja riistahenkisiä reseptejä, joku onnistunutkin, löytyy osoitteesta:

http://riistakokki.blogspot.fi/
 

1 comment:

  1. Ihan tuli vesi kielelle näitä reseptejä lukiessa....erityisesti metsopaisti/metsoviini.....otankin heti pienet!!

    ReplyDelete